بلاگ

وکیل ارث در کرج ⚖️ انحصار وراثت [گرفتن 100% سهم الارث]

در رسیدگی به دعاوی ارثی مسائلی مانند طبقات ارث، شروط محروم شدن از ارث، نحوه تقسیم ارث و میراث و مراحل انحصار وراثت وجود دراد که به دلیل پیچیدگی بسیار زیاد آنها، در این پرونده ها بهتر است برای گرفتن نتیجه ی مطلوب با یک وکیل ارث در کرج مشورت کرده و از وی کمک بگیرید.

وکیل ارث در کرج
وکیل ارث در کرج
5/5 - (1 امتیاز)

مدارک لازم برای درخواست انحصار وراثت

برای انحصار وراثت مدارکی لازم است که یک وکیل ارث در کرج باید برای کامل نمودن پرونده آنها را تهیه کند.

  • گواهی فوت شخص متوفی
  • شناسنامه متوفی
  • استشهادیه محضری
  • رونوشتی از عقدنامه یا خود عقدنامه
  • شناسنامه وراثت
  • وصیت نامه رسمی متوفی
  • گواهی تسلیم اظهار نامه مالیاتی

یکی از مسائلی که معمولا در خانواده ها باعث بروز تنش و اختلاف میشود، تقسیم ارث و میزان سهم الارث ورثه است. در این موارد برای گرفتن نتیجه مطلوب حتما با بهترین وکیل خانواده کرج مشاوره کنید.

افراد دارای سهم الارث

افرادی که به واسطه ی نسب شامل ارث میشوند.

با درنظر گرفتن نسبت افراد با متوفی میتوان آنها را به سه دسته تقسیم کرد:

  1. پدر و مادر، فرزند، نوه
  2. خواهر و برادر و فرزندان آنها و اجداد
  3. فامیل درجه دو شامل(عمه، عمو، خاله، دایی و فرزندان آنها)

چگونگی تقسیم ارث و میزان سهم الارث از نظر وکیل ارث در کرج

در این خصوص مورد زیادی وجود دارد که ما تنها به شرح اندکی از آنها به صورت خلاصه وار خواهیم پرداخت.

سهم الارث طبقه اول

به گفته وکیل ارث در کرج: چنانچه شخصی که فوت شده است دارای فرزندی باشد و یا پدر و مادر وی در قید حیات باشند، نوه های متوفی ارثی نبرده و فقط پدر و مادر و فرزند وی هر یک جداگانه براساس مقداری که مشخص شده است ارث میبرند.

یعنی تا هنگامی که ورثه های درجه ی اول دی قید حیات هستند و وجود دارند، برای ورثه در جایگاه دوم ارثی وجود نخواهد داشت.

سهم الارث طبقه دوم

در صورتی که هیچکدام از ورثه درجه اول وجود نداشته باشند یک وکیل متخصص انحصار وراثت باید بتواند ارث را به افراد در درجه ی دوم وراثت برساند، چنانچه در میان ورثه درجه ی دوم وارثی از درجه ی اول وجود داشته باشد، باز هم درجه ی دو هیچگونه حقی در گرفتن ارث نخواهند داشت.

به عنوان مثال پدری از فرزندش ارث میبرد، اگر شخص فوت شده بجز پدر و مادرش خواهر و یا برادری داشته باشد، آنها جزو وارثان درجه دوم خواهند بود و ارثی نخواهند برد.

سهم الارث طبقه سوم

به اظهار وکیل ارث در کرج: به طور کلی اگر فردی در درجه ی نزدیک تری به متوفی باشد بر گرفتن ارثیه مقدم تر خواهد بود. این در صورتی است که حتی یک وثه به عنوان نوه در ورثه درجه یک باشد.

این امر باعث میشود مثلا خواهر و یا برادر وی از گرفتن ارث محروم شوند و درصورتی که شخص فوت شده همسری نداشته باشد، آن نوه از ورثه درجه اول به تنهایی صاحب تمام ارثیه خواهد شد.

نکته ی لازم به ذکر این است که در صورتی که متوفی همسری داشته باشد در هر جالت و به هرنحوی وی از ارث بهره خواهد برد و محرومیتی در این باره ندارد.

بهترین وکیل ارث در کرج
بهترین وکیل ارث در کرج

وصول مطالبات توسط وکیل ارث در کرج

در مواردی امکان دارد که وارثان و کسانی که از شخص متوفی میراثی میبرند مالی را از وی طلب داشته باشند و یا اینکه به وی بدهکار بوده باشند در این شرایط باید این بدهی پرداخت شود.

در این حالت وکیل ارث متخصص در کرج با تسلط بر قانون انحصار وراثت، برای تمامی افراد در این پرونده به دادخواست وصول مطالبه ها میپردازد.

مراحل انحصار وراثت توسط وکیل ارث در کرج

یک وکیل ارث در کرج باید به درستی بداند مراحلی ک باید طی شود تا فرد به انحصار وراثت برسد چیست؟

مدارکی که لازم می باشد:

  • استشهادیه
  • یکی از ورثا باید در سامانه ثنا ثبت نام کرده باشد
  • مطرح کردن درخواستی در دفاتر مراجع قضایی
  • رجوع به شعبه ی مورد نظر در شعبه ی حل اختلاف
  • درصورتی که استعمالات پیگیری شد نیاز است نقص مدارک رفع گردد.

ماترک متوفی

ماترک متوفی به اموالی گفته میشود که از شخص فوت شده باقی است.مانده در اموال منقول یعنی اموالی که قابلیت جابه جایی داشته باشند مانند پول نقد، خودرو و تمامی حق هایی که قانون به آن داده است مثل حق قصاص، حق اخیار و غیره.

همچنین اگر شخص فوت شده طلبی از کسی داشته باشد و در اموال وی محاسبه شود وارثان از آن هم ارث خواهند برد و میتوانند در صورت تمایل دعوی در این باره مطرح کنند.

در صورتی که درگیر یک پرونده ارث و میراث هستید، میتوانید همین الان با بهترین وکیل ارث در کرج تماس بگیرید.

هر کسی میتواند یک سوم اموالش را به نام هرشخصی که بخواهد وصیت کند حتی اگر آن طرف جزو ورثه وی نباشد.

میزان سهم الارث فرزندان از نظر وکیل ارث در کرج

در قانون بسته به اینکه فرزند پسر باشد یا دختر قوانین متفاوتی در نظر گرفته شده است که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.

چنانچه فرزند دختر باشد

در صورتی که فرزند متوفی دختر باشد با پدر و مادر وی، در وراثت نصف اموال نقش خواهد داشت و باقی مانده اموال به اندازه ای که والدین شخص فوت شده وارث آن شده اند به آنها به ارث خواهد رسید.

اگر شخصی که فوت شده است دارای دو دختر و یا بیشتر باشد، و چنانچه اولاد پسری نیز نداشته باشد، دختران وی دو ثلث اموال را سهیم خواهند شد؛ و باقی مانده وراث با توجه به اینکه مقدار سهم ارث هرکدام چقدر است به آنها داده خواهد شد.

چنانچه وارثان شخص متوفی فقط و فقط دختر باشند، حال به تعداد یکی و یا بیشتر، ابتدا در درجه ی اول والدین او (پدر و مادر متوفی)، و سپس دختران وی از ارث بهره مند خواهند شد.

لازم به ذکر است از تمامی مال (ماترک) هزینه های کفن و دفن و بدهی های متوفی (درصورت داشتن بدهی) کم شده، و باقی مانده اموال (در شرایطی که وصیت نامه ای وجود داشته باشد، تا یک سوم اموال بر اساس وصیت تقسیم شده) و در صورت نبودن وصیت نامه براساس قانون ارث و میراث بین ورثه تقسیم خواهد شد.

وکیل انحصار وراثت
وکیل انحصار وراثت

چنانچه فرزند پسر باشد

اگر فرزند شخص فوت شده پسر باشد، در ردیف پدر و مادر شخص فوت شده (والدین) ارث خواهد برد، بر این اساس که سهم الارث والدین یک سوم اموال است و باقی آن به اولاد و یا تک فرزند پسر شخص فوت شده خواهد رسید.

همچنین وکیل ارث در کرج باید در نظر داشته باشد، درصورتی که متوفی چندین فرزند پسر داشته باشد اموال باقی مانده بین آنها به مساوات تقسیم خواهد شد.

در شرایطی که ورثه شخص فوت شده در طبقه اول، یک یا چند پسر باشند، و در این بین در طبقه اول ورثه دیگری نداشته باشد، تمام اموال (ترکه) به همان یک پسر رسیده و یا بین پسران وی به مساوات تقسیم خواهد شد.

در شرایطی که فرد فوت شده هم دختر داشته باشد و هم پسر، به اضافه ی پدر و مادر وی در درجه اول، سهم الارث والدین به علت حضور فرزندان شخص، یک سوم اموال (ترکه) می باشد. و باقی مانده ی اموال شخص فوت شده بین دختر و پسر وی و یا (دختران و پسران) تقسیم خواهد شد.

ولی باید در این مورد این نکته را در نظر داشت که فرزندان پسر دو برابر فرزندان دختر ارث خواهند برد.

میزان سهم الارث افراد چقدر است؟

در قانون بر اساس اینکه نسبت فرد با متوفی چه باشد، و در کدام یک از طبقات ارث قرار میگیرد، میزان سهم الارث مختلفی در نظر گرفته شده است، و تنها با در نظر گرفتن همه وراث میتوان سهم الارث را دقیق مشخص کرد.

برای گرفتن ارث و شکایت چه باید کرد؟

در صورتی که فردی ارث شما را برده است و یا نتوانسته اید سهم الارث خود را بصورت کامل دریافت کنید، برای طرح دعوی و شکایت بهتر است حتما با وکیل ارث مشاوره کنید.

مشاوره با بهترین وکیل ارث در کرج

به منظور رسیدگی به تمامی امور تخصصی انحصار وراثت و گرفتن سهم الارث، چنانچه به دنبال یک وکیل ارث در کرج هستید میتوانید با شماره های درج شده در karajvakil.ir تماس بگیرید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا